چاپ کتاب «افزودنی‌ها در فرآورده‌های گوشتی» توسط جهاد دانشگاهی زنجان

۲۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۶ کد : ۶۷۶۳۸ فرهنگی تاپ خبر
نویسنده کتاب «افزودنی‌ها در فرآورده‌های گوشتی» گفت: دانشجویان علوم و مهندسی صنایع غذایی می‌توانند از این مطالب به‌عنوان یک کتاب تکمیلی استفاده کنند.
چاپ کتاب «افزودنی‌ها در فرآورده‌های گوشتی» توسط جهاد دانشگاهی زنجان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان زنجان، مهران نوری درباره کتاب «افزودنی‌ها در فرآورده‌های گوشتی» بیان کرد: گوشت یک منبع با ارزش برای گرفتن انرژی و مواد مغذی از جملا آمینواسیدهای ضروری، مواد معدنی و ویتامین‌هاست که در روند تکامل، بدن انسان با مصرف مقادیر زیاد این ماده غذایی سازگار شده است.

وی با بیان اینکه فرآورده‌های گوشتی محصولات غذایی با بافت و طعم متنوع هستند و به‌طور کلی دو نوع متغیر فرمولاسیون و متغیرهای فرآیند بر ویژگی‌های کیفی فرآورده نهایی تاثیر دارد، افزود: گوشت بخش عمده فرمولاسیون فرآورده‌های گوشتی را تشکیل می‌دهد.

این نویسنده با بیان اینکه نوع، مقدار و کیفیت گوشت مورد استفاده در فرمولاسیون فرآورده‌های گوشتی را می‌توان اصلی‌ترین عامل موثر بر ویژگی‌های کیفی محصول نهایی دانست، اظهار کرد: صنایع و فرآورده‌های گوشتی برای تولید یک فرآورده گوشتی با خصوصیات کیفی مطلوب و مورد نیاز مشتری و مصرف‌کننده نیازمند استفاده از افزودنی‌های مناسب هستند که این افزودنی‌ها می‌تواند شامل نگه‌دارنده‌هایی از جمله سدیم نیتریت و سدیم لاکتات، نمک‌هایی از جمله سدیم کلرید، هیدروکلوئیدها از جمله کاراگینان و ... باشد.

او اضافه کرد: در نوشتار این کتاب تلاش شده است پس از گردآوری منابع معتبر و نوین، اصلی‌ترین افزودنی‌های عمل‌گرای مورد استفاده در فرمولاسیون فرآورده‌های گوشتی معرفی شود.

کتاب «افزودنی‌ها در فرآورده‌های گوشتی» توسط واحد انتشارات جهاد دانشگاهی استان زنجان به چاپ رسیده است.


نظر شما :