تقدیر از مدرسان معاونت آموزشی در جهاددانشگاهی استان زنجان

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۲ کد : ۷۱۰۸۴ آموزشی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان گفت: رشد و شکوفایی و باروری استعدادهای انسانی وابسته به نوع آموزش‌ها و ساختار و فضای تعلیم و تربیت است و معلمان نقش بسزایی در این میان دارند. 
تقدیر از مدرسان معاونت آموزشی در جهاددانشگاهی استان زنجان

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی استان زنجان، طاهر یوسفی‌امیری در مراسم تجلیل از مدرسان معاونت آموزشی جهاددانشگاهی که به مناسبت روز معلم و گرامی‌داشت این روز بدگزار شد، اظهار کرد: تفاوت انسان‌ها در بینش، دانش و مهارت‌ها است، در اینکه چگونه می‌بینم، چه می‌دانم و چه می‌توانم و در هر سه عرصه معلمان نقش تعیین‌کننده‌ای دارند.

وی تصریح کرد: در جهاددانشگاهی تمرکز بر آموزش‌های مهارتی و تخصصی و کاربردی و علم نافع است که توانایی افراد را برای ورود به جامعه و محیط کار ارتقا دهد، اما مسلما این آموزش‌ها به طور ضمنی در نگرش و طرز فکر و رفتار اجتماعی آنها موثر است.

رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان افزود: ما دنبال این هستیم فراگیرها مجهر به دانش و مهارت‌هایی شوند که جایگاه اجتماعی، شغلی و اقتصادی  خود را ارتقا داده و بهره‌وری و عملکرد جامعه و فراگیران در عرصه های مختلف رو به رشد باشد.

این مسئول گفت: برای رسیدن به این اهداف ضرورت دارد هم در تعریف و تدوین دوره‌ها نیازهای روز جامعه در نظر گرفته شود و هم کیفیت، اثر‌بخشی و کارایی دوره‌های موجود مدنظر باشد. هم دوره‌ها برای افراد جذاب باشد و هم بعد از جذب و گذراندن دوره‌ها تغییر محسوسی در دانش و مهارت فراگیر حس شود که نقش معلمان و مدرسان در این رابطه بسیار می‌تواند چشمگیر باشد.

یوسفی‌امیری عنوان کرد: ما با اشتیاق کامل از نظرات استقبال می‌‌کنیم تا مدرسان هم در تعریف و تدوین دوره‌های مورد نیاز و پرتقاضا و هم بالا بردن کیفیت و اثرگذاری دوره‌ها جهاددانشگاهی را یاری کنند.

وی با اشاره به این سخن که قدر مرد به علم است و قدر علم به مال، اظهار کرد: در کنار فرهیختگی و پختگی در رفتارها و روش‌ها و راه‌حل‌ها که حاصل علم است و افتخاری است بر سینه هر انسان، امیدواریم بتوانیم در مسیری پیش برویم که علم به تولید ثروت، تسهیل امور و افزایش آسایش و رفاه عمومی منجر شود. 

رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان خاطرنشان کرد: برای حفظ شرایط موجود نیازمند تغییر هستیم، حال اگر به دنبال توسعه و ارتقا باشیم ضرورت نوآوری و خلاقیت و به روزرسانی مضاعف می‌شود. اساتید در این بخش می‌توانند تاثیرگذار باشند و ما نظرات را به دیده منت قبول می‌کنیم.
 


( ۳ )

نظر شما :