سامانه انتقادات و پیشنهادات شبکه آموزشی در صدد رفع اشکالات و چالش‌های گذشته است

۱۲ مهر ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۱ کد : ۷۶۱۵۷ آموزشی
مدیرکل راهبری و نظارت راهبردی در مورد سامانه انتقادات و پیشنهادات جهاددانشگاهی گفت: سامانه انتقادات و پیشنهادات شبکه آموزشی جهاددانشگاهی، تلاش کرده تا بازخورد بهتری از فعالیت‌های آموزشی و شبکه مراکز کوتاه مدت مهارتی جهاددانشگاهی در سراسر کشور ارائه کرده و اشکالات و چالش‌های گذشته را رفع کند.
سامانه انتقادات و پیشنهادات شبکه آموزشی در صدد رفع اشکالات و چالش‌های گذشته است

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی استان زنجان، مجتبی ابراهیمی امروز (پنجشنبه ۱۲ مهر ماه) در پنجاه و یکمین گردهمایی معاونان آموزش و کارآفرینی واحدهای سازمانی جهاد دانشگاهی سراسر کشور در زنجان، اظهار کرد: از بخش‌های مختلف سامانه جابیران، ارتباط بین کارجو و کارفرما و تولید محتوای شغل‌محور است که در برخی استان‌ها نیاز است‌‌.
وی افزود: با تلاش‌های صورت گرفته در آبان‌ماه کل کشور را با این سامانه پوشش داده خواهد شد.

در ادامه پرویز خورشیدفر، مسئول مشاوره شغلی و کارآفرینی با اشاره به اینکه قصد توسعه سامانه جابیران را داریم، بیان کرد: هدف از راه‌اندازی و توسعه سامانه جابیران تولید درآمد است.

وی در مورد بخش‌های مختلف سامانه جابیران، گفت: در این سامانه دو پنل مدیریتی وجود دارد. یک ‌پنل مدیریتی که کل سامانه را بررسی می‌کند و یک پنل مدیریتی برای واحدها.

خورشیدفر افزود: یکی از امکانات فراهم شده در سامانه جابیران امکان جست‌وجو است که براساس عنوان و گروه شغلی صورت می‌گیرد.

در ادامه فریدون محمدی‌فام، در خصوص سامانه انتقادات و پیشنهادات شبکه آموزشی جهاددانشگاهی، اظهار کرد: این سامانه تلاش کرده تا بازخورد بهتری از فعالیت‌های آموزشی و شبکه مراکز کوتاه مدت مهارتی جهاددانشگاهی در سراسر کشور ارائه کرده و اشکالات و چالش‌های گذشته را رفع کند.

مدیرکل راهبری و نظارت راهبردی در مورد سامانه انتقادات و پیشنهادات جهاددانشگاهی با تاکید بر اینکه این سامانه در حال حاضر در مرحله آزمایشی قرار دارد، اظهار کرد: همه فعالان حوزه آموزشی جهاددانشگاهی در شبکه گسترده مراکز کوتاه مدت سراسر کشور اعم از فراگیران، اولیاء فراگیران، مدرسان، کارکنان و مخاطبان بخش‌های مختلف شبکه آموزشی و ... می‌توانند دیدگاه‌ها، نظرات، انتقادات و شکایات خود را به صورت شفاف بیان و ارائه کرده و کد پیگیری دریافت کنند تا زمینه رفع مسائل و مشکلات فراهم آید.

گفت: در گذشته تنها راه ارتباطی  با فراگیران و مدرسان و ... تلفن و ایمیل بوده و سامانه‌ای برای ارائه انتقادات و پیشنهادات وجود نداشت.

وی ادامه داد: در صورتی‌که استقبال از این سامانه افزایش یابد و تعداد استفاده‌کنندگان بالا باشد، این سامانه را توسعه می‌دهیم.


( ۲ )

نظر شما :